Suomalaispelaaja koki kauhun hetkiä Saksassa – ”En usko, että mitään on revenny”

© Kuva: Juha Tamminen

Libero Roosa Koskelo koki säihähdyksen hetkiä Saksan lentopalliigassa lauantaina, kun naisen pohje ilmoitti itsestään ikävllä tavalla ottelussa Aachenia vastaan. Koskelo joutui jättämään kentän toisen erän alussa ja Annie Cesar hoiteli liberohommat pelin loppuun.

– En usko, että mitään on revenny, pystyn normaalisti kävelemään ja vähän liikkumaan. Toivottavasti olisi vain joku isompi lihasjumi ja menisi huollolla ohi, Koskelo kertoili jo kohti Puolaa matkatessaan.

Upeasti kautensa avannut Aachen vei kaksi ensimmäistä erää selvästi nimiinäs 18-25 ja 16-25, mutta hallitseva mestari heräsi upeasti peliin vieden seuraavat 25-17 ja 25-18. Viitoserässä väännettiin sitten edellistekin edestä ja lopulta vieraat veivät sen 23-25.

– Tiukka peli, aika paljon virheitä puolin ja toisin. Aachen pelasi tasaisemmin ja ansaitsi voiton.

Koskelon joukkueen pelit jatkuvat jo tiistaina Puolassa, jossa se avaa Mestarien liigan Commercecon Lodzin vieraana.

Piia Korhosen Dresdner voitti keskiviikkona Vilsbiburgin vieraissa 3-2 (25-19, 21-25, 25-22, 22-25, 15-8). Korhonen kävi kentällä lyhyesti neljännessä erässä.

Stuttgart (5-1) jatkaa liigan kärjessä ja Dredner (3-3) seitsemäntenä.

Kaisa Alanko palkittiin kentän parhaana, kun Nantes löi Ranskan liigassa Mouginsin murskalukemin 3-0 (25-7, 25-15, 25-10).

– Meidän syöttö toimi ja vierasjoukkue ei päässyt peliin ollenkaan mukaan. Meiltä myös aika hyvä hyökkäyspeli. Vastustajalla muutama loukkaantunut pelaaja, ehkä se vaikutti pelin tasoon.

Nantes pelaa Mestarien liigan avauspelinsä tiistaina kotikentällään romanialaista Alba Blajta vastaan.

Daniela Öhman käväisi kahteen otteeseen kentällä, kun Paris Saint-Cloud hävisi kotonaan 1-3 (25-22, 19-25, 14-25, 9-25) Vadoueuvre Nancylle.

Viikolla Paris putosi Ranskan Cupin puolivälierissä Le Cannetille 0-3 -kotitappionsa myötä. Nantes puolestaan putosi jatkosta jo edellisellä kierroksella. Venelles, Mulhouse, Le Cannet ja RC Cannes etenivät välieriin.

Laura Pihljamäen Stiinta Bacau voitti Romanian liigassa vieraskentällä Lugojn 3-0 (25-18, 25-14, 25-13). Stiinta (5-1) on sarjassa kolmantena.

– Lopulta aika selkeä voitto, vaikka kyllä kaveri taisteli joka pallosta. Erien alut tasaista peliä, mutta lopussa tehtiin aina eroa.

Belgiassa Noora Kososen Gent voitti vieraissa Oudegemin 3-2 ja Michaela Madsenin Lendelede puolestaan otti kauden avausvoittonsa vieraissa Antwerpenistä 3-0.

– Ensimmäinen voitto joukkueelle vihdoinkin, mikä tuntuu erityisen hyvältä, vaikka se tulikin toista voitotonta joukkueeta vastaan. Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia vastaanotossa mutta me pystyttiin syöttämään koko ajan kovaa vähillä virheillä ja heille taas tuli paljon syöttövirheitä.

Gent (5-1) on sarjakakkosena ja Lendelende (1-4) nousi kahdeksanneksi.

Itävallassa Taru Alhon SG TI-Volley voitti kotonaan Hartbergin helposti 3-0 ja jatkaa sarjaa viidennellä tilalla 3-5 -salodolla. Iida Murto puolestaan teki 15 pistettä Ruotsin liigassa Örebron voittaessa kotonaan Sollentunan. Örebro johtaa sarjaa tappioitta.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.