Anthony Joshua teki halunsa selväksi – mielessä todellinen superottelu

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Nyrkkeilyn raskaansarjan supertähti Anthony Joshua haluaa kohdata voittajan helmikuun Deontay WilderTyson Fury -ottelusta. Wilderilla on WBC-liiton mestaruusvyö, joka on ainoa korkealla arvostettujen liittojen mestaruusvyö, mikä Joshualta puuttuu.

Joshua voitti vastikään Andy Ruiz Jr:lta takaisin IBF,- IBO-, WBA- ja WBO-liittojen vyöt. Hän ilmaisi mielihalunsa varsin selkeästi Twitter-tilillään.

– Hommataan kiistaton mestaruus trendaavaksi! Sitä minä haluan ja sitä ihmiset haluavat. Haluan sitä kovasti! Tulin ottaakseni vallan, enkä vain osallistuakseni, Joshua twiittasi.

Joshua kommentoi BBC Radio 2:lle mahdollista ottelua vesi kielellä.

– Tunnen kuin se olisi ”Taru sormusten herrasta”. Viimeinen sormus puuttuu. Hankitaan se. Tehdään historiaa, Joshua heitti kuvainnollisesti.

– Sen täytyy tapahtua vuonna 2020. Heidän pitää haluta tehdä historiaa. Etenkin Wilderin, jolla tällä hetkellä on puuttuva vyö, Joshua spekuloi.

Joshua saattaa joutua odottamaan kyseistä superottelua jonkin aikaa, sillä promoottori Eddie Hearn paljasti, että IBF haluaa Kubrat Pulevin Joshuan kanssa kehään. WBO puolestaan yrittää saada Oleksandr Usykin kehään.

Mestari Joshua on valmis kehään kummankin kanssa. Vaihtoehtoja ei ole.

– Jos en suostu ottelemaan heitä vastaan, joutuisin luopumaan vöistäni. Pikemminkin puolustan niitä taistelemalla.

Lähde: Boxingscene.com

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!