Tässä on Anthony Joshuan todennäköisesti seuraava vastustaja

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Anthony Joshua voitti vajaa viikko sitten itselleen takaisin WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt Andy Ruiz Jr:lta. Kaksikko ei kohtaa enää kolmatta kertaa, sillä Joshuan promoottori Eddie Hearn paljasti, mikä on brittitähden todennäköisesti seuraava ottelu.

Joshua itse totesi voittonsa jälkeen, että hän olisi valmis hyppäämään kehään Deontay Wilderin kanssa, jolla on Joshualta puuttuva WBC-liiton mestaruusvyö. Wilder kohtaa helmikuussa kuitenkin seuraavaksi Tyson Furyn ja Hearn kertoi, että IBF- ja WBO-liitolla on omat vaatimuksensa.

IBF on asettanut Kubrat Pulevin Joshuan haastajaksi. WBO puolestaan tuputtaa kehään Oleksandr Usykia, joka on debytoinut raskaassa sarjassa hallittuaan alempaa raskasta sarjaa mielin määrin. IBF on Hearnin mukaan jonossa kuitenkin ensimmäisenä.

– AJ ei halua luopua vöistä kehässä, eikä sen ulkopuolella. Hän haluaa pitää kaikki vyöt, joten tätä me yritämme myös toteuttaa. IBF näyttää olevan se, joka määrää vastustajan ensimmäisenä. Minun pitää jutella kuitenkin vielä Daryl Peoplesin kanssa ja WBO:n Paco Valcarcelin kanssa, Hearn kertoi ESPN:lle.

Ennakoiden mukaan todennäköisen Joshua-Pulev-ottelun voittaja kohtaa vielä vuonna 2020 Usykin. Usyk kohtaa vielä luultavasti maaliskuussa puolestaan Derek Chisoran. Näiden otteluiden jälkeen soppaan voidaan sekoittaa Wilder ja Fury.

Lähde: Metro.co.uk, ESPN

 

 

 

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!