Oletko samaa mieltä? UFC-kommentaattori Joe Rogan ehdottaa nykytuomareiden poistamista – Mullistaisi koko sarjan: ”Tämä systeemi on p*rseestä”

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

UFC:n kommentaattorina toimiva Joe Rogan on heittänyt erikoiset ehdotuksen ilmoille sarjan tuomaroinnista. Hän antaisi potkut nykyisille tuomareille.

UFC:n tuomarointi on joutunut viime aikoina melkoisen kritiikin kohteeksi – sekä fanien että ottelijoiden keskuudessa. Useita tuomioita on ihmetelty suuresti.

Rogan ehdotti omassa The Joe Rogan Experience -podcastissaan, että nykytuomareiden sijaan tilalle piti palkata entisiä ottelijoita.

– Tämä 10 pisteen systeemi on p*rseestä. Se kuuluu nyrkkeilyyn, ei meidän lajiimme. Ja kyllä tuomareille tulisi olla edes jotain MMA-taustaa, mutta tiedän siellä olevan kavereita, jotka eivät ole v*ttu koskaan edes harjoitelleet; he ovat vain käyneet jotain kursseja, Rogan kertoi mielipiteensä.

– Heistä jokainen tulisi erottaa. Ja tiedättekö mitä: heidän tulisi palkata tilalle entisiä ottelijoita. Meillä tulisi olla useampi kuin kolme tuomaria. Yhdeksän olisi sopivampi.

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!