Wow! Maailman vahvin mies-kilpailun voittaneet muskelimörssärit haluavat otella vastakkain nyrkkeilykehässä – Ottelu käytäisiin ensi vuonna: ”Isken hänen päänsä irti”

© Kuva: Getty Images
Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Maailman vahvin mies -kilpailun vuonna 2017 voittanut Eddie Hall on paljastanut Generation Iron -sivustolla, että hän haluaisi nyrkkeilykehään Hafþór Júlíus Björnssonin kanssa. Björnsson on maailman vahvin mies vuodelta 2018.

– Treenaisin niin lujaa kuin pystyisin ottelua varten ja iskisin hänen päänsä irti, 190 senttiä pitkä ja 164 kiloa painava Hall uhosi.

Björnsson olisi valmis ottamaan haasteen vastaan.

– Oikeasti, jos haluat otella minua vastaan, tehdään se, Björnsson kertoi Youtube-kanavallaan.

Islantilainen haluaisi kuitenkin aikaa treenata nyrkkeilyään. Hän ei ole harjoitellut sitä, toisin kuin Hall. Björnsson haluaisi kamppailun ensi vuodelle.

Brittien saarilla Hall on ollut tämän vuosikymmenen menestynein voimamies. Hän voitti Britannian vahvimman miehen palkinnon viisi kertaa perättäin vuosina 2014–18.

Game of Thronesistakin tuttu Björnsson painaa hurjat 193 kiloa ja hänellä on pituuttaa 206 senttiä. Hän voitti viime vuonna viidettä kertaa Euroopan vahvimman miehen tittelin.

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!