Tyson Furyn isä teki selväksi, mitä hän haluaa poikansa tekevän seuraavaksi

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn megatähti Tyson Fury kohosi raskaan sarjan WBC-liiton maailmanmestariksi murskaamalla viime viikonloppuna Deontay Wilderin. Nyt nyrkkeilyfanit odottavat innoissaan, mitä Fury tekee seuraavaksi. Innokkaimmat odottavat hänen kohtaavan Anthony Joshuan, jolla on kolmen muun suuren liiton mestaruusvyöt.

Heidän ottelullaan raskas sarja saisi selville niin sanotun kiistattoman mestarin. Furyn isä, John Fury, kertoi oman mielipiteensä siihen, mitä hänen poikansa pitäisi tehdä.

– Tahdon, että poikani lopettaa nyt, isä-Fury oli kertonut Good Morning Britainille.

– Se on vain minun mielipiteeni, koska mielestäni hän on tehnyt tarpeeksi. Hänellä ei ole enää mitään todistettavaa. Tyson on näyttänyt, että pystyy olemaan mestari kansalleen. Hän on nyrkkeillyt 13 vuotta ammattilaisena ja taistellut aina vastaottelijana. Mihin tahansa hän on mennyt, taisto on ollut kuin ylämäkeen hänelle. Tyson on 32 vuotta ja hänellä on nuori perhe. Hänen lapsensa ansaitsevat nyt isän. Se on mielipiteeni. Tahdon, että hän paketoi nyt uransa ja olen myös sanonut tämän hänelle, John Fury paljasti.

Lähde: Foxsports

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.