Uskomatonta historiaa! – Suomalaisilla kaksoisjohto golfin Euroopan kiertueella ennen viimeistä päivää

© Kuva: Getty Images

Lauantaina tehtiin suomalaista golfhistoriaa, kun Mikko Korhonen ja Sami Välimäki nousivat jakamaan johtoa golfin Euroopan kiertueen Oman Open -kilpailussa ennen sunnuntaina pelattavaa kilpailun viimeistä kierrosta. Heidän yhteistuloksensa on 11 alle parin.

Yksin suomalaiset eivät kärkisijaa hallussaan pidä, vaan heidän rinnallaan ovat Callum Shinkwin, Brandon Stone, Joost Luiten ja Rasmus Hojgaard.

Vain kolmen lyönnin päässä kärkikuusikosta on lisäksi viisi muuta pelaajaa, myös sijalla 11 tuloksella -8 oleva Kalle Samooja, joten voittokamppailuun lähdetään sunnuntaina äärimmäisen tasaisesta tilanteesta.

Suomalaiskolmikosta kokenein, Euroopan kiertueella kahdesti voittanut Korhonen, nousi kärkipaikalle pelaamalla lauantaina tuloksen 65 (-7). Parempaan kierrostulokseen pystyi kilpailun kolmannella kierroksella ainoastaan Välimäki (64/-8).

Korhosen tuloskortista löytyi 11 paria ja seitsemän birdieä, eli yhdelläkään reiällä hän ei tehnyt paria korkeampaa tulosta.

– Oikein hyvä kierros tänäänkin. Ei mitään ongelmia oikeastaan, löin hyvin koko päivän ja puttaaminen oli myös hyvää, Korhonen kertoo tiedotteessaan.

– Tasainen paketti näyttää olevan kärjessä, paljon jätkiä samoissa tuloksissa. Keskitytään omiin hommiin huomenna, Korhonen suunnittelee.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa noin 1,59 miljoonaa euroa. Voittaja kuittaa noin 256 000 euroa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.