Julkaisi kuvan avannosta: Petra Olli avautui shokkipäätöksestään tunteikkaalla viestillä – ”Olen itkenyt paljon ja valvonut öitä”

© Kuva: Getty Images

25-vuotias painija Petra Olli on käynyt sosiaalisessa mediassa läpi lopettamisilmoituksensa jälkeistä viikkoa.

– Se oli riipaisevan raskas, mutta rohkea ja rehellinen päätös. Tarkkaan harkittu, mutta silti pelottava. Tajusin, että montaa muuta asiaa voi tehdä puolivaloilla, mutta ei huippu-urheilla. Se ei istu ainakaan omaan, pohojalaiseen mentaliteettiini. Hommat hoidetaan täysillä ja muuten ollaan kuin Ellun Kanat, Olli aloittaa päivityksensä Instagramissa.

– Olen itkenyt, ja paljon olenkin. Tunteet vellovat ylös ja alas. Olen myös nauranut. Olen valvonut öitä miettien. Olen käynyt pari kertaa punttisalilla, kerran hiihtämässä, mutten ollenkaan molskilla. Olen viettänyt aikaa perheeni kanssa. Olen lukenut kolme kirjaa. Ollaan oltu Pertti-isän kanssa mökillä puuhommissa. Sain Peran jo hermostumaan niin, että hän käski minun jo painua takaisin molskille, eihän kuulemma vanha mies kestä tuollaista työtahtia, Olli jatkoi.

Lopuksi Olli paljastaa, ettei paini häviä hänen elämästään.

– PetraJRTeam jatkaa tarinaani. Minä en katoa minnekään, eikä paini tai urheilu katoa minnekään elämästäni. Suhtautuminen ja tekeminen vain muuttaa muotoaan. Minulla on varmasti edelleen paljon annettavaa painin ja urheilun saralla, joten on aika siirtyä eteenpäin uusin intohimoin ja inspiraatioin.