Maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi valittu 21-vuotias Alica hukkuu mallitarjouksiin – Myös Playboy on naisen perässä!

© Kuva: Getty Images

Saksalainen 400 metrin juoksija Alica Schmidt valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi australialaisjulkaisu Busted Coveragessa. Nainen on nyt kertonut suosionsa räjähtäneen ja työtarjouksia satelevan.

Hurjaa suosiota sosiaalisessa mediassa nauttiva 21-vuotias on saanut valinnan jälkeen myös uusia työtarjouksia mallimaailmasta. Joihinkin tarjouksiin nuori saksalainen on uskaltanut tarttua, mutta eteen on tullut välillä sopimattomiakin työtarjouksia.

– Olen hylännyt monta tarjousta, koska ne eivät sovi aikatauluuni. Urheilu tulee selvänä ykkösenä. Kuitenkin olen ollut yhteydessä mallitoimistoon, jonka palkkalistoilla on joitakin urheilijoita. He ottavat harjoitusohjelmamme huomioon.

Myös Playboy otti yhteyttä Scmidtiin, mutta saksalainen tyrmäsi lehden kosiskelun heti.

– Hylkäsin sen tarjouksen!

Hän kertoo tähtäävänsä ensi kesän olympialaisiin Tokiossa.

– Kaikki ylimääräinen vapaa-aika on ollut todella outoa minulle karanteenin aikana. Pääsen onneksi viimein takaisin radalle treenaamaan. Viime kuussa tein kaiken yksin tai pareissa ulkona, Schmidt kommentoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.