IS: Toni Nieminen joutui asunnottomaksi eronsa jälkeen – Sai nyt kesäksi katon pään päälle ja töitä puistoisäntänä!

© Kuva: Getty Images

Mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen jäi ennen toukokuun puoliväliä asunnottomaksi, kun hänellä tuli ero Ansku-rakkaansa kanssa. Hän on kuitenkin löytänyt nyt uuden asuinpaikan Vihdistä ja saanut sieltä myös työpaikan, Ilta-Sanomat kertoo.

Nieminen kertoo saaneensa apua asunnon kanssa entiseltä alppihiihtäjä Sami Uotilalta. Hän asuu Uotilan omakotitalossa ainakin kesän. Sitä ennen mäkihyppylegenda majaili muun muassa kaverinsa luona Kemissä ja veljensä asunnossa Lahdessa.

Uotila tarjosi hänelle myös töitä Vihdissä sijaitsevasta PuuhaParkista.

– Olen kiitollinen myös siitä, että minulla on kesän jälleen edelleen työpaikka Oulussa. Sain sovittua asuntokaupan johdon kanssa, että olen nyt kesän niistä töistä lomalla Vihdissä, ja katsomme sitten myöhemmin tilanteeni uudestaan, Nieminen kertoo Ilta-Sanomille.