Suomalaiskolmikko mukana golfin Euroopan kiertueen osakilpailussa – ”Onhan tämä kuplatouhu aika tylsää, mutta muita vaihtoehtoja ei ole”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Golfin Euroopan kiertueen UK Swing -minikiertueen toinen osakilpailu, palkintoarvoltaan miljoonan euron arvoinen Hero Open käynnistyy torstaina Englannin Birminghamissa, Forest of Ardenin kentällä. Suomesta mukana ovat Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

Mikko Korhonen sijoittui minikiertueen avauskilpailussa 29:nneksi. Hän myöntää, että paluu kilpakentille tuntuu fyysisesti, jonka lisäksi tiukat koronarajoitukset muodostavat oman haasteensa.

”On ollut kyllä pari rankkaa päivää, ehkä se kuusi kierrosta putkeen viime viikolla tuntuu. Tänään oli sentään jo ihan ok fiilis”, Korhonen sanoi tiistai-iltana.

Kisapaikalla pelaajien liikkumista on rajoitettu tiukasti. Sosiaalisten kontaktien määrä pidetään minimissään, ja valtaosan ajasta pelaajat joutuvat viettämään hotellihuoneissaan.

”Onhan tämä kuplatouhu aika tylsää, mutta muita vaihtoehtoja ei ole. Kuntosalilla saa käydä jo tällä viikolla, mutta maski päässä, joten se jää minulta väliin. Hirveästi ei voi lyödäkään, koska on erinäisiä vammoja päällä. Koitetaan siis ottaa iisisti.”

”Kisa voisi kyllä jo alkaa, mutta tässä olisi vielä yksi lisäpäivä vielä lusimista tällä viikolla. Kyllä tämä parin viikon setti riittää ainakin minulle ihan hyvin. En jaksaisi kyllä enää kolmatta putkeen”, Korhonen kertoo.

Kuluvan viikon jälkeen Korhonen palaa Suomeen ja pelaa seuraavan kerran Wales Openissa 20.8. Sen jälkeen hän on mukana minikiertueen päätöskilpailussa UK Championshipissä.

Kilpailu on Korhoselle uran 189:s Euroopan kiertueella. Skotlannin David Drysdalelle kisa on uran 500:s ja Espanjan Miguel Angel Jimenezistä puolestaan tulee eniten kilpailuja Euroopan kiertueella pelannut urheilija, kun hän saa tililleen jo 707:nnen startin Euroopan pääkiertueella.

Tapio Pulkkanen käynnistää kilpailunsa jo aamun ensimmäisessä ryhmässä kello 7.00 paikallista eli kello 9.00 Suomen aikaa. Kalle Samooja starttaa kello 11.55 ja Mikko Korhonen 14.45 Suomen aikaa.

Lähde: Tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS