Suomen nopeimman miehen seuraajamäärä räjähti käsiin avautumisen jälkeen – Lisäsi nyt uuden päivityksen, josta paistaa suuri kiitollisuus

© Kuva: Juha Tamminen

Pikajuoksija Samuli Samuelsson pinkoi jokin aika sitten sitten Jyväskylän GP-kisoissa uudeksi 100 metrin ennätyksekseen 10,28. Se oli ensimmäinen suomalaismiehen 10,30:n alitus lähes kymmeneen vuoteen.

Yhteistyökumppanirintamalla hänellä ei kuitenkaan pyyhkinyt hyvin.

Samuelsson, 25, kertoi tilanteesta Facebook- ja Instagram-päivityksissään. Hän paljasti ottaneensa yhteyttä yhteistyökumppanin löytämisen toivossa lisäravinteita valmistavalle firmalle, jonka tuotteita hän käyttää.

– Laitoin sähköpostia tällä viikolla lisäravinnefirmalle, jonka tuotteita olen käyttänyt monen vuoden ajan, ja kysyin, olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä. Vastaus oli, että vaatimuksena on vähintään 10000 aktiivista seuraajaa Instagram-tilillä, jos edes lähetään sopimusta miettimään, Samuelsson kertoo.

– Ei tässä voi muuta kuin todeta, että jos todella haluatte taloudellista helpotusta urheilu-urallenne, älkää missään nimessä miettikö, että parantamalla urheilusuoritusta saisitte nykypäivänä parempaa tukea, Samuelsson kirjoittaa.

Päivitys saikin ihmiset liikkeelle. Esimerkiksi Facebookin Naistenhuone-ryhmä jakoi päivitystä ahkeraan. Samuelssonin seuraajamäärä oli torstai-iltana hieman yli 2 700, mutta jo viikonlopun aikana seuraajia oli tullut hurjat 31 600.

Samuelsson lisäsi myöhemmin iloisen kuvan itsestään Instagramiinsa, jossa hän kiittää ihmisiä.

– Kiitos ihan kaikille tästä tuen määrästä, jota olen teiltä saanut! Kisaan seuraavan kerran 23.7 Tampereen Ratinan Stadionilla. Tulkaa katsomaan kisoja, niin saadaan paikan päällekin hyvä pöhinä, hän kirjoittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.