Las Vegasin viikonlopun vapaaottelun UFC-illassa koettiin kenties koko sarjan historian suurin yllätys. Ainakin vedonlyöntikertoimien valossa Shana Dobsonin voitto Mariya Agapovasta oli todellinen jättipaukku vailla vertaa.

Ennakkoon jopa UFC-pomo Dana Whyte oli hiukan epäileväinen sen suhteen, onko ottelu liian epätasainen. Agapovan voittokertoimet lähentelivät tasan yhtä, eikä kolme edellistä UFC-otteluaan hävinneelle Dobsonille annettu käytännössä mitään mahdollisuuksia.

Avauserä oli kuitenkin yllättävän tasainen ja toisessa erässä tuli todellista shokkihoitoa. Dobson takoi peräjälkeen iskuja Agapovan päähän ja erotuomari keskeytti ottelun teknisellä tyrmäyksellä. Tietojen mukaan Agapova poistui kehästä lopulta paareilla.

Jymy-yllätykset ovat lajin kuin lajin suola, mutta ikävä uutinen tässä tapauksessa ainakin yhdelle vedonlyöjälle, joka oli ajatellut taskuttaa varmat rahat sijoittamalla 25 000 Yhdysvaltain dollaria Agapovan voitolle. Toisin kävi. Dobsonin riemulla sen sijaan ei ollut rajoja ja hän sai vielä lisäpalkinnon illan parhaasta esityksestä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Sherdog

@sherdogdotcom
Dobson-Agapova is the biggest upset in UFC history, speaking strictly in terms of betting odds. #UFCVegas7

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)