”Hirviburgeri vaihtuu sairaalareissuun” – Norjan mäkihyppymaajoukkueen tiedottaja oudossa onnettomuudessa

Sen piti olla mukava lauantaipäivä Norjan mäkihyppymaajoukkueen tiedottajalle Steinar Bjerkmannille. Bjerkmann leikkasi nurmikkoa kotipihallaan ja tarkoitus oli grillata sen jälkeen. Toisin kuitenkin kävi ja Bjerkmann päätyi sairaalaan ja saa olla tyytyväinen ollessaan yleensä hengissä.

38-vuotias Bjerkmann leikkasi nurmea uudella istuttavalla ruohonleikkurillaan, kun asiat alkoivat yhtäkkiä mennä pieleen.

– Uudessa leikkurissa on keruuastia takana ja se pitää tyhjentää, mutta homma alkoi kääntyä helvetiksi sellaisessa 3-4-metrisessä rinteessä, Bjerkmann kuvaili Dagbladetille tilannetta, jossa leikkuri alkoi kaatua.

Noin 200 kiloa painava leikkuri pyöri Bjerkmannin päältä useamman kerran ja jälki olisi voinut olla kohtalokasta. Leikkuri ei onneksi kolhinut Bjerkmannin päätä.

– Olen iloinen, etten päätynyt kivikkoon vaan nurmenkeruuastiaan. Putoamisen jälkeen yritin nousta seisomaan, mutta en pystynyt.

– Muistan vain ajatelleeni, että nyt menee pieleen ja mietin pysähtyvätkö terät – niiden pitäisi ja onneksi näin myös kävi. Sitten on vähän mustaa ja pieniä tähtiä, kunnes tajusin miten onnekas olin ollut.

Bjerkmann kirjoitti itse Twitterissä, kuinka suunniteltu hirviburger-ateria vaihtui sairaalaan, jossa tarjolla oli ”vahvempia aineita kuin mitä saa pubista”. Bjerkmannilla ei sairaalassa kuitenkaan todettu ruhjeita vakavampia vammoja.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Kuvan ruohonleikkuri ei liity tapaukseen.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta