Englannissa Wentworthissa pelattava naisten golfin Rose Ladies Seriesin Gran Final -turnaus jouduttiin pikavauhtia keskeyttämään perjantaina iltapäivällä. Syy ei ollut tällä kertaa koronaviruksessa, vaan koko kenttää uhanneesta nopeasti levinneestä maastopalosta.

Palo alkoi kentän lähistöltä ja voimakas tuuli sai vain lisää voimaa liekkeihin, jotka levisivät nopeasti kuivassa ruohikossa.

– Meidän on käsketty evakuoida alue. Palo etenee kohti 12. reikää täällä Wentworthissa, Sky Sports Newsin toimittaja Jamie Weir raportoi paikan päältä.

– Kun pelasimme yhdeksännellä väylällä, näimme savua horisontissa, mutta se näytti tulevan aika nopeasti lähemmäs… On aika pelottavaa, kun yhtäkkiä näkee liekkejä ja myös kuulee ne, kertoi puolestaan turnauksessa pelaava Felicity Johnson.

Poliisi ja palokunta olivat nopeasti paikalla ja Wentworthin kentällä on myös sammutusjärjestelmä, joten palo saatiin pääpiirteittään hallintaan nopeasti ja mistään uhreista ei ole ainakaan raportoitu. Parhaassa tapauksessa kisaa päästään jatkamaan jo lauantaina aamupäivällä.

(jos upotus ei näy, kilkkaa tästä)

Jamie Weir

@jamiecweir
Well that was... different.
Drama on the West today. Thankfully everyone safe and sound and we all return tomorrow for the finale the @RoseLadiesGolf Series deserves