”Puolentoista minuutin appi” markkinoilla – lumilautailun olympiavoittaja keskittyy joogaan ja meditaatioon

© Kuva: Getty Images

Itävaltalainen Julia Dujmovits on lumilautailun olympiavoittaja Sotshista vuodelta 2014. Jo tuolloin joogasta ja meditaatiosta kiinnostunut Dujmovits on nyttemmin keskittynyt kokonaan rauhallisempiin ”lajeihin” ja tuonut myös markkinoille jooga-applikaation.

Kaikkiaan 750 tuntia omaan joogaopiskeluunsa käyttänyt 33-vuotias Dujmovits toi yhdessä norjalaisen Chris Rynningin kanssa RE/MIND-appin ihmisten saataville. Alustan perusajatuksena on päivittäinen minuutin yhteisesti tiedostavasti hengittäminen ja sen jälkeen 30 sekunnin yhteisen olemisen jakaminen.

– Kyse on pitkälti rentoutumisesta ja tietoisesta elämisestä. Työ [sen eteen] alkoi paljon ennen koronakriisiä, mutta toki appi sopii nyt erinomaisesti nykyhetkeen, Dujmovits kertoi Kronen Zeitungin mukaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!