”En pelkää kuolemaa” – syöpäsairaan golftähden 28 dieettikolan ja 40 savukkeen päivärytmi uusiksi

© Kuva: Getty Images

Golfin suuriin tähtiin urallaan kuulunut yhdysvaltalainen John Daly ei ole ollut tunnettu kaikkein esimerkillisimmistä elämäntavoistaan. Nyt ensin todettu ja sittemmin myös operoitu eturauhassyöpä on pakottanut 54-vuotiaan Dalyn kuitenkin tarkistamaan tottumuksiaan.

Kaksinkertaisen major-voittajan Dalyn keskimääräinen päiväannos on koostunut muun muassa 28 tölkistä dieettikolaa ja kahdesta askista savukkeita. Hän vakuuttaa nyt ainakin vähentävänsä kulutustaan. Vaikka leikkaus onnistui hyvin, lääkäreiden mukaan syövän uusimisen mahdollisuus on peräti 85 prosenttia.

– Lääkärit eivät sano, että olisi liian myöhäistä. Valitettavasti tämä on sellainen syöpä, joka tulee usein takaisin. Kuuntelen kuitenkin heitä [lääkäreitä] ja yritän lopettaa tupakoinnin. Jos syöpä sitten tulee takaisin, se tulee; Daly sanoi Golf Channelille.

– Puoli vuotta, vuosi… Ellei se katoa, aion elää elämääni ja pitää hauskaa. Ei väliä miten tässä käy, en pelkää kuolemaa.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.