Korona yhä Tokion olympialaisten varjona – lähes 80 prosenttia vapaaehtoisista huolissaan

Tokion olympialaisia tulevana kesänä pusketaan järjestelyiden osalta koko ajan eteenpäin ja mistään peruuttamisesta tai uudelleensiirtämisestä ei ole ainakaan virallisesti puhuttu. Koronaviruksen varjossa kuitenkin kaikki tapahtuu.

Tokion aluehallinto teetti kyselyn olympialaisissa vapaaehtoisina työskenteleville ja yli 13 000 kaikkiaan noin 30 000 vapaaehtoisesta vastasi siihen.

Elokuussa tehdyssä kyselyssä oli lukuisia kohtia, mutta esiin pomppasi huoli koronavirusta kohtaan. Peräti 79 prosenttia vastaajista sanoi olevansa huolissaan viruksesta olympialaisia ajatellen. Kaksi kuukautta aiemmin vastaavassa kyselyssä luku oli 66 prosenttia.

Vaikka tilanne ennen kaikkea yleisön osalta on vielä täysin avoinna, toiseksi suurin yksimielisyys kyselyssä koski juuri olympiavieraita. 74 prosenttia vastaajista kertoi odottavansa innolla eri maista tulevien fanien tapaamista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.