Suomalainen mäkihyppääjä täräytti neljänneksi – ”Olen koko ajan tiennyt, että hyppy on siellä olemassa”

© Kuva: Getty Images

Rukan Continental Cupin ensimmäisen osakilpailun voittoon hyppäsi Itävallan Stefan Rainer. Toiseksi sijoittui Itävallan Jan Hoerl ja kolmanneksi liiteli Norjan Bendik Jakobsen Heggli.

Rainerin kilpailuhypyt kantoivat 134 ja 138,5 metriä. Rainer kertoi pitävänsä Rukan mäestä ja pohti sen sopivan hänelle.

– Nautin täällä olosta. On mahtavaa, että on kunnon talvi. Tämä oli minun ensimmäinen voittoni Continental Cupissa, olen lähes sanaton, pohti päivän voittaja kilpailun päätteeksi.

Suomalaisittain parhaasta sijoituksesta vastasi Eetu Nousiainen, joka oli kilpailun neljäs. Nousiainen oli tyytyväinen hienoon sijoitukseen, mutta sijoitus ei tullut yllätyksenä.

– Olen koko ajan tiennyt, että hyppy on siellä olemassa. Nyt sen sai ulosmitattua, kommentoi Nousiainen.

Nousiaisen kilpailuhypyt kantoivat 127 ja 132,5 metriä. Suomalaisurheilija nosti esiin kolme pääteemaa, joilla tulosta syntyy.

– Rauhallisuus, tekemiseen uskominen ja mielenrauha. Kyllä tämä nostaa itseluottamusta. Kiva, että on vielä viikonloppuna kisoja jäljellä, totesi Nousiainen viitateen kahteen seuraavaan Rukan osakilpailuun.

Continental Cupin pisteille suomalaisista hyppäsivät myös Jarkko MäättäKalle Heikkinen, Eetu MeriläinenArttu Pohjola ja Andreas Alamommo.

Miesten maailmancupia hypätään viikonloppuna Sveitsin Engelbergissä. Suomalaismiehet selvittivät tiensä kirkkaasti huomiseen osakilpailuun. Antti Aalto liiteli karsinnassa sijalle 19 ja Niko Kytösaho oli 29:s.

Engelbergin lauantain osakilpailu hypätään kello 17 Suomen aikaa.

Lähde: Hiihtoliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.