Mikko Korhonen onnistui loistavasti legendaarisessa turnauksessa – ”Hieno viikko!”

© Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen onnistui loistavasti arvostetussa golfin British Masters -kilpailussa Belfryssä Englannissa. Korhonen oli kilpailussa jaettu kolmas yhteistuloksella -12. Lauantaina hänen tuloksensa oli 67 (-5).

”Hieno viikko! Kiva olla sunnuntaina pelaamassa voitosta. Loppuun asti oli laskelmoitu hyökkäys päällä. Löin rautoja tosi hyvin, niin pystyin kyllä hyökkäämään aina väylältä. Vähän harmittaa, että en antanut itselleni mahdollisuutta upottaa puttia vikalla reiällä, vaan koitin lyödä vähän liian lähelle”, Korhonen kommentoi kisan viimeistä lähestymislyöntiä, joka päätyi bunkkeriin. Sieltä hän löi erinomaisen lyönnin ja upotti puttinsa parin arvoisesti.

Korhonen pelasi rohkeasti ja hyökkäävästi loppuun saakka, muttei siitä huolimatta tehnyt lauantaina yhtään bogia. Birdiejä syntyi viisi. Eroa kisan voiton uusinnassa ratkaisseihin Italian Guido Migliozziin ja Englannin Richard Blandiin jäi vain yksi lyönti.

”Uskalsin koko ajan yrittää ja hyökätä, enkä ruvennut pakittamaan missään kohtaa. Siitä olen ylpeä. Mindset oli hyvä ja rauhallinen koko viikon, vaikka draiverin kanssa oli vähän vaikeuksia. Kisakenttä oli hyvä ja haastava”, hän kommentoi.

Korhonen tulee nousemaan Euroopan kiertueen pistelistalla 40 pykälää sijalle 35. Sijoitus kolmen parhaan joukossa on uran yhdeksäs.

Myös Sami Välimäki (-6) pelasi hyvän kilpailun ollen 21:s. Tapio Pulkkanen (-1) oli 52:s.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00