Leikkaus edessä! Annimari Korte voivottelee huonoa tilannettaan – ”Ei voi tehdä mitään”

© Kuva: Getty Images

Kamppailu reiden takaosan lihasvammaa vastaan on kiusannut Annimari Kortteen valmistautumista Tokion olympiakisoihin. Lauantaisiin 100 metrin aitajuoksun alkueriin Korte lähtee kaksijakoisissa tunnelmissa.

– Ennätyskunnossa olisin, jos jalkaan ei sattuisi ja jos olisi täydelliset olosuhteet. Ne kumpikaan eivät välttämättä ole tällä hetkellä realismia. Uskon, että 12,8 pitäisi pystyä juoksemaan, jos jalka taipuu aitojen yli, Korte arvioi kisanäkymiään.

Sagassa Korte on saanut apua kokeneen hierojan Pentti Niemen käsittelyistä.

– Pena sai jalkaa tosin hyvin liikkeelle. Kun tulin Saagaan, se nousi johonkin 40-50 asteeseen, jos makaa selällään. Pena sai sen 90 asteeseen. Ei sekään ole hurjasti, mutta 90 astetta vaaditaan, että pääsee aitojen yli, Korte sanoo.

Kortteen vaivaa on hoidettu kortisonilla, mutta varsinainen apu on luvassa vasta syksyllä kauden jälkeen, kun ongelma hoidetaan leikkauksella.

– Nyt sille ei voi tehdä mitään. Se vaatii leikkauksen, että se paranee. Pitää vaan yrittää pitää ”hengissä” siihen asti. Toivon, että pystyn juoksemaan Kalevan kisat ja Ruotsi-ottelun. Sen jälkeen se varmasti leikataan, Korte kertoo.

Lähde: Urheiluliitto


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004