Venäjältä pamahti hurja tieto Aleksandr Bolshunovin kunnosta

© Kuva: Getty Images

Hiihtotähti Aleksandr Bolshunov on kärsinyt kesän aikana pienistä terveyshuolista. Ne eivät kuitenkaan ole pilaamassa ilmeisesti miehen treenikautta.

Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko on nimittäin kertonut Match TV:lle, että Bolshunov on testien perusteella vielä viime kauttakin kovemmassa kunnossa.

– Valmistautumisen ongelmista huolimatta tulokset harjoituskisoissa ja intervallitreeneissä ovat hieman parempia kuin aiempina vuosina. Siksi on mahdotonta sanoa, että kaikki meni pieleen kesällä. Hän on varsin hyvässä kunnossa. Nämä pikkuvammat vain haittaisivat ylimääräistä kehitystä, uskoi luotsi.

– Tietysti hän on motivoituneena urheilijana huolissaan näistä tapahtumista, koska tuossa iässä kaiken pitää onnistua täydellisesti. Hän oli hoitanut hampaitaan väärillä spesialisteilla. Tämän päivän ongelmat ovat seurausta menneisyyden virheistä. Oli sääli, että homma saatiin hoidettua vasta kaksi kuukautta sen ilmenemisen jälkeen, harmitteli Borodavko.

Bolshunov kävi perjantaina leikkauksessa, jossa poistettiin hänen yläleuassaan ollut kysta.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!