Suomalainen yleisurheilutähti sai järkyttävän viestin shokkipaljastuksensa jälkeen – ”Mitä v***ua valitat pikku hu**a?”

© Kuva: Getty Images

Seitsenottelija Miia Sillman puhui hiljattain tärkeästä aiheesta Ilta-Sanomien haastattelussa.

Nainen kertoi IS:lle menestyneen pirkanmaalaisen ravivalmentajan Erkki-Pekka Mäkisen hyväksikäyttäneen häntä lapsena.

Mäkinen sai kesäkuussa 4,5 vuoden ehdottoman vankeustuomion yhdestä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yhdestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ampuma-aserikkomuksesta. Sillman oli yksi kolmesta asianomistajista ja hänen kohdallaan rikosnimike oli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Asia kosketti ihmisiä. Sillman kirjoittikin myöhemmin saamastaan palautteesta Twitterissä.

– Kiitos kaikille viesteistä, tuesta ja myötäelämisestä. Mun sydän pakahtuu näistä kaikista yhteydenotoista ja se luo turvaa sille, että asiasta voidaan ja uskalletaan puhua. Tätä ei tarvitse hävetä ja myöskään uhrin ei tarvitse tilanteessa olla yksin.

– Maailmasta tuli taas askeleen parempi paikka elää, ennen kaikkea meidän tulevia lapsia ja nuoria varten, kirjoitti Sillman.

Mukaan mahtui myös sekavaakin palautetta. Niistä Sillman kertoi Instagram Storiesissa. Eräs oli lähettänyt hänelle nimettömän sähköpostiviestin.

– Lopeta se vitun avautuminen. Mitä vittua valitat pikku huora? Onko se paha, jos sinua on vähän silitelty? Naurettavaa ulinaa. Sinun takia hyvä mies joutui vankilaan, tilitti eräs.

Sillman kommentoi viestiä.

– Huh, taitaa olla vielä hommia ajatusmalleissa. Jos omistat eriäviä mielipiteitä, niin olen aina valmis keskustelemaan, mutta en voi ottaa sua tosissas, jos et uskalla esiintyä omalla nimelläsi, kuittasi Sillman.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.