Norjan Emil Iversen ei onnistunut toivotulla tavalla Pekingin olympialaisten miesten hiihtoviestin avausosuudella.

Iversen, jolla ei ollut asiaa 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisaan, myönsi pettymyksensä.

– Se ei valitettavasti mennyt hyvin. Ei mennyt hyvin Venäjää vastaan viimeisellä lenkillä, mutta minun pitäisi roikkua hänen mukanaan. Se on työni, joten huonosti se meni, linjasi Iversen Norjan Discoverylla.

Iversen pilkkasi viime vuonna norjalaista mäkihyppääjää Maren Lundbytä, kun tämä päätti jättää Pekingin olympialaiset väliin. Iversenin mielestä Lundby oli ”epäammattimainen”, kun hän osallistui kuitenkin ”Skal vi danse” -tanssiohjelmaan.

Lundbyltä tuli Iversenin viestihiihdon jälkeen tyly viesti Twitterissä.

– Enemmän rumbaa ja vähemmän pitkän matkan treeniä ensi vuonna, Emil Iversen? heitti neljän vuoden takainen olympiavoittaja.