Norjan naishiihto on ollut viime vuodet vaikeuksissa Therese Johaugin takana.

Johaug piti maataan yksin pystyssä Pekingin olympialaisissa voittaen kolme olympiakultaa. Ilta-Sanomat on kertonut verkkosivuillaan, että suomalaislegenda Aino-Kaisa Saarisella on oma epäilyksensä tilanteesta.

Marit Björgenin aikana Norja oli vielä vahvempi. Hänen lopettamisensa merkitys saattaa olla iso.

– Sekä Björgenin että Johaugin hyvin tuntevan Aino-Kaisa Saarisen mukaan iso osasyy on se, että karismakuningatar Björgenin mukana maajoukkueesta häipyi 2018 kaikki aito johtajuus. Johaugista ei näitä luonteenpiirteitä löydy lainkaan, kirjoittaa Pekka Holopainen IS:ssä.

Falunin maailmancupin hiihdot yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayllä ja V Sportin kanavilla

Tässä Ilta-Sanomien juttu, jossa vertailua Björgenin ja Johaugin välillä.