Korkeushyppääjä Ella Junnila on tehnyt sosiaalisen median julkaisuillaan selväksi, että hän on varsin poliittisesti valveutunut ihminen. Valtiotieteitä opiskeleva SE-nainen on nyt kertonut Instagram Storiesissa ikävästä kokemuksestaan naapuriensa kanssa.

Junnila ei ollut tyytyväinen uusien naapuriensa tekemiseen.

– Meidän naapuriin valmistui vähän aikaa sitten kerrostalo… Mihin voi valittaa, kun samaa roskista käyttävät naapuritalon asukkaat eivät osaa kierrättää? aloitti nainen Instagram Storiesissa.

– Yleisenä muikkarina kaikille, mutta erityisesti naapuritalon asukkaille. Muovit kuuluu muovin keräykseen, paperit paperien keräykseen, lasit lasin keräykseen ja metallit metallin keräykseen. Sekä kirsikkana kakun päällä biojätteet kuuluu biojätteeseen. Jos 20 m päässä ulko-ovelta löytää nää kaikki, niin ei oo vaikeeta. On itseasiassa erittäin helppoa. Ugh, olen puhunut, valisti Junnila.

Junnila myönsi avoimesti, että tällaiset asiat ottavat häntä päähän. Asia kun ei ole kovin vaikea.

– Ja kyllä mä oon just se ihminen, ketä ärsyttää, kun ei kierrätetä. Jos kierrättäminen on tehty näin helpoksi, kun meidän pihapiirissä on, on meidän velvollisuus vähentää sekajätteen syntymistä ja edesauttaa kiertotaloutta.