Seitsenottelija Miia Sillman on kärsinyt viime aikoina terveysmurheista. Naisella oli keskiviikkona muutenkin hieman huonompi päivä.

Sillman päätti ottaa asian avoimesti esille sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi ”kamalasta” päivästään Instagram Storiesissa. Sillman kertoi torstaina saamastaan palautteesta.

– Sain eilen ihania tsemppiviestejä, sillä kerroin mun päivän olleen kamala. Oikeestaan mitään sen suurempaa ei ollu tapahtunu, mut te tiiätte että hymyä on haastava kaivaa esiin kun tossu uppoo (ulostetta esittävä emoji). Tai tällasilla fiiliksillä päivä lähti käyntiin jo heti aamusta, naureskeli Sillman.

– Viestejä lukiessa ymmärsin, kuinka paljon urheilijat antaa samaistumispintaa. Vastoinkäymisiä tulee aina, olit sitten urheilija, duunari, yrittäjä, kotiäiti tai ihan kuka vaan. Se että jakaa tunteitaan just sillä hetkellä kertoo vaan elämästä. Sielä ei oo meinaan yks taikka kaks jotka nostaa käden ilmaan samoilla fiiliksillä. Ihana on välillä saada palautetta siitä, kuinka omat elämän kommervenkit antaa monille voimaa selviytyä siinä oman arjen vuoristoradassa.

– Jaetaan siis rehellisesti fiiliksiä laidasta laitaan, sielä on aina joku, joka on sun kanssa samassa tilanteessa. Pienetkin keskustelut auttaa nostamaan toisiamme sieltä ojasta takaisin kuivalle maalle, päätti Sillman.

Sillman sai paljon kehuja päivityksestään. Muun muassa Lotta Harala ja Maria Huntington osoittivat tukensa.

Sillman loukkasi toukokuussa reitensä Puolassa järjestetyssä seitsenottelussa. Nainen on kertonut, että hän haluaisi tehdä paluun Oulussa järjestettävissä rankingkisoissa myöhemmin kesäkuussa.