Hiihtotähti Iivo Niskanen nappasi Pekingin olympialaisista kolmannen olympiakultansa. Miehen upea ura jatkuu, ja nyt hän on kertonut merkittävästä uudesta yhteistyösopimuksesta. Henkilöstöpalveluyritys Bolt Works on hypännyt Niskasen kelkkaan.

Ilta-Sanomat kirjoitti myös uudesta yhteistyösopimuksesta. Se on kaikesta päätellen varsin merkittävä diili.

– Henkilöstöpalveluyritys Bolt Works hyppäsi kolminkertaisen olympiavoittajan vankkureihin monivuotisella pääkumppanuussopimuksella, samaan kategoriaan kuin hiihtäjän jo pitkäaikaiset sponsorit Ponsse ja Red Bull, kertoi Ilta-Sanomat.

Niskanen kirjoitti itse asiasta Instagramissa.

– Kumppanini Bolt Works kanssa jaetaan samanlainen arvomaailma ja työnteon kulttuuri, jossa päivittäin pyrimme olemaan parempia kuin kilpailijamme. Meidän suunnitelmista kuulette lisää myöhemmin, mutta nyt takaisin sorvin ääreen, linjasi hiihtoässä.

Kuva tästä.