Seitsenottelija Maria Huntingtonin alkukausi on ollut tuskien taival. Olkapäänsä toukokuussa loukanneen Huntingtonin paluu kilparadoille ei onnistunut juhannusviikonloppuna Oulussa, kun hän keskeytti ottelun.

Huntington ei ole kuitenkaan jäänyt vain kotiin murjottamaan. Naisen seura Tampereen Pyrintö kertoi Instagramissa, että Huntington on ollut vapaaehtoisena auttamassa aikuisyleisurheilun MM-kisoissa Tampereella.

– Meidän omat urheilijat tuomassa panoksensa aikuisyleisurheilun MM-kisojen vapaaehtoisina. Nämä ovat tärkeitä juttuja seuralle ja ilman teidän apua emme onnistuisi järjestämään näin isoja, hienoja ja onnistuneita kilpailuita! Pienellä teolla on suuri merkitys.

– Urheilijamme ovat olleet lanaajina, riman nostajina, kierrosten laskijoina, juoksujen järjestelijöinä, vapaaehtoisten vaatteiden jakajina, kilpailutoimistossa, kahviossa, call roomissa ja monessa muussa tehtävässä. Kaikille löytyy jotakin mielekästä tekemistä!

I– so kiitos jokaiselle niin teille huippu-urheilijoille kuin muillekin vapaaehtoisille. Olette tämän kaiken mahdollistajia, fiilisteli Pyrintö.

Huntingtonin lisäksi Ratinan stadionilla on nähty vapaaehtoisina esimerkiksi Miia Sillman ja Saga Vanninen.

Kuvat tästä.