Seitsenottelija Maria Huntingtonilla on takana todella vaikea kesä urheilullisesti. Vammat ja koronan jälkitauti tuhosivat kisakauden. Nainen on myöntänyt sosiaalisessa mediassa, että mielessä ehti käydä myös ikäviä ajatuksia.

Huntington vastasi Instagram Storiesissa fanien kysymyksiin. ”Onko ikinä tullut mieleen lopettaa?” tiedusteli eräs seuraaja.

– Ei oo vielä kertaakaan tullut sellaista mieleen. Mulla on vain kasvanut motivaatio esim. viime kesän vaikeuksien jälkeen ja palo urheiluun on kovempi kun koskaan aikaisemmin, aloitti Huntington.

Seitsenottelija tarkensi kuitenkin vielä, että vaikeaa on ollut ajoittain. Kesällä hän oli hieman ”hukassa”.

– Mutta tähän on sanottava, että vaikka en suoraa lopettamista oo koskaan miettinyt niin se ei tarkoita etteikö välillä olis liekki urheiluun ollut vähän kadoksissa. Koronan jälkitaudin jälkeen jouduin aika pitkään kaivamaan sitä sisäistä paloa urheiluun ja olin hetken aikaa aika hukassa. Aika ja avoimuus näistä tunteista teki kuitenkin tehtävänsä, että nyt ollaan tässä tilanteessa, sanaili Huntington.