Wilma Murto ei kilpaillut yleisurheilun Ruotsi-ottelussa. Seiväshypyn EM-kultamitalisti on sairastellut viimeisen viikon aikana.

Murto vahvisti SUL:n tiedotteella, että hänen koronatestinsä ovat olleet negatiivisia. Nainen ei kuitenkaan siis ollut kisakunnossa.

– Olen kamppaillut sitkeän kurkkukivun ja räkätaudin kanssa, joka ei näytä hellittävän. Olen todella harmissani. Olisin halunnut hypätä Ruotsi-ottelussa ja samalla kilpailla uusitulla Olympiastadionilla, mutta nyt se ei ole mahdollista, Murto sanoi lauantaina SUL:n tiedotteella.

Murto oli kuitenkin lauantaina paikalla tukemassa muita suomalaisia urheilijoita ja osallistumassa suomalaisten EM-mitalistien kunniaksi julkaistuun seremoniaan. Murtoa on kunnioitettu myös näyttävällä tavalla Helsingin keskustassa.

Naisen yhteistyökumppani Puma onnitteli nimittäin Murtoa näyttävästi Helsingin keskustassa. Murto jakoi Instagram Storiesissa videokuvaa (nähtävissä 24 tunnin ajan julkaisun jälkeen) näyttävistä kylteistä.

– Hullua touhua Helsingissä, Puma, kiitteli Murto päivityksessään.

Murto siirtyi täksi vuodeksi Puman leiriin.