Deontay Wilderin teki väkevän paluun nyrkkeilyn raskaansarjan huipulle sunnuntaiyönä New Yorkissa. Robert Helenius oli valitettavasti ottavana osapuolena.

Wilder löi lyhyen oikean takakäden pommin ensimmäisen erän lopussa. Se tiputti Heleniuksen, ja peli oli heti selvä.

Avauserä näytti muuten menevän Heleniuksen komennossa. Se oli kuitenkin Wilderin puheiden perusteella vain silmänlumetta – jenkkitähti tiesi mitä teki.

Kaksimetrinen Helenius ei päässyt kunnolla lyömään 201-senttistä Wilderia. Hän joutui kurottamaan vaarallisen näköisesti. Se oli osa Wilderin peliä.

– Minä järjestin hänelle ansan. Annoin hänen kurottaa ja hyökkäsin, kun hän teki niin. Tämä oli mahtava ottelu, fiilisteli Wilder kehässä.

Maailmanmestari Oleksandr Usyk uhosi tulevansa pelipaikalle seuraamaan ottelua. Wilder ei kuitenkaan nähnyt häntä tai ketään muutakaan.

– Olen kuullut huhuja Usykista, mutta hän ei ole täällä, eihän? Kun muut näkevät näitä tyrmäyksiäni, kääntyvät he poispäin. Olen valmis mihin vain. Oli sitten kyseessä Andy Ruiz Jr tai Usyk. Olen valmis. Deontay on tullut takaisin ja tuonut jännityksen takaisin raskaaseen sarjaan.

Complex Sports

@ComplexSports
DEONTAY WILDER KO IN THE FIRST ROUND!!! 😱😱😱