Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius on päässyt Yhdysvaltoihin. Mies valmistautuu ottelemaan Deontay Wilderia vastaan 15. lokakuuta New Yorkissa.

Vuosi sitten Helenius valmistautui toiseen otteluun Adam Kownackia vastaan sparraamalla Deontay Wilderin kanssa Alabamassa. Nyt se ei tietenkään tullut kyseeseen. Ihmisiä kiinnostikin, missä Helenius tulee tekemään viimeiset valmistelunsa Atlantin toisella puolella.

Heleniuksen tuoreen kuvan perustella hän harjoittelee raskaansarjan huippuottelua varten melko legendaarisessa paikassa. Hän julkaisi nimittäin Instagramissa kuvan Gleason’s Gymiltä. Kyseessä on maineikas nyrkkeilysali.

Siellä ovat harjoitelleet esimerkiksi Muhammad Ali, Roberto Duran, Floyd Mayweather Jr ja Mike Tyson.

– New Yorkissa viimeiset valmistelut, kirjoitti Helenius julkaisun yhteyteen.

Helenius on pääosin valmistautunut Wilder-otteluun kotinurkillaan Ahvenanmaalla.

Kuva tästä.