Suomalaisen Teemu Packalenin UFC-ura tuli päätökseen reilut kolme vuotta sitten Abu Dhabissa. Ottman Azaitarin lyönti tyrmäsi turkulaisen brutaalilla tavalla.

Packalen ei lopettanut heti virallisesti uraansa. Hän kertoi päätöksestään marraskuussa 2021.

Mies on kertonut aiemmin tyrmäysten itselleen aiheuttamista ongelmista. Nyt Packalen on saanut selville, mistä oli kyse. Packalen kirjoitti asiasta Instagramissa.

Parsonage Turnerin oireyhtymä on harvinainen sairaus ja meikälle kilahti jackpot. Ne kaikki niska/hermokivut ja uran loppuvaiheiden ongelmat joista en oo edes julkisesti puhunut, nyt niille kaikille tuli selitys ja se tuntuu helpottavalta, avasi Packalen.

Packalen kirjoitti, että hänet nähdään jatkossakin kilpailemassa lukkopainissa ja brasilialaisessa jujutsussa. Vapaaottelu-ura on kuitenkin ohi.

– Välillä mä haaveilen ottelemisesta, mutta sit mä katon itseäni peilistä silmiin ja kysyn, että MIKSI? Liekki siis vielä palaa, mutta on se vaan sanottava, että osat ei enään vapaaottelussa ottelemista meikällä kestä. Ja sen mä hyväksyn, koska kyllä mä koen saaneeni vapaaottelulta kaiken mitä ikinä edes uskalsin toivoa. Niin paljon tunteita, niin hyviä kuin huonoja, jatkoi Packalen.

Koko päivitys tästä.