Selostajalegenda Tapio Suominen sai vuonna 2018 lähtöpassit Yleltä. Monien rakastama samettiääni uurastaa edelleen urheilun parissa.

Suominen on selostanut viime vuosina esimerkiksi koripalloa ja jalkapalloa. Nyt hän sai uuden pestin.

Yleisselostajien aatelia oleva samettiääni kertoi Twitterissä selostaneensa viikonloppuna kaukalopalloa. Suomisen mukaan kyseessä oli ilmeisesti jo 40. laji hänen urallaan.

– Uusi, hieno kokemus! Eka kertaa selostan kaukalopalloa, SM-osaturnaus Peurungan jäähallissa. Vauhdikas ja viihdyttävä taitolaji, oivalsin. Kuva lämmittelystä. Laskin, että 40. laji, jota olen vuosikymmenten saatossa saanut selostaa, 1988-2022… sanaili Suominen.

– Aika kova juttu! tsemppasi eräs seuraaja.

Twiitti tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…uusi, hieno kokemus! Eka kertaa selostan kaukalopalloa, SM-osaturnaus Peurungan jäähallissa. Vauhdikas ja viihdyttävä taitolaji, oivalsin. Kuva lämmittelystä. Laskin, että 40. laji, jota olen vuosikymmenten saatossa saanut selostaa, 1988-2022…👊🎤🥅 #kaukalopallo #urheilunsetä