Seiväshyppääjä Wilma Murto oli elokuussa juhlittu sankari. Nainen shokeerasi suomalaista yleisurheilumaailmaa voittamalla EM-kultaa Münchenissä. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa somen puolella.

Murto on nyt kirjoittanut Instagramissa tunnoistaan. Hän myönsi rehellisesti, ettei sosiaalinen media ole pahemmin napannut.

– Tänä syksynä ei oo paljoa reaaliajassa somettaminen napannut. Oon pyrkinyt elämään hetkessä ja imemään itteeni kaikki hetket ja kokemukset jotka menestyksekäs kesä toi mukanaan, avasi Murto ajatteluaan Instagramissa.

Murron ratkaisu keräsi paljon kiitosta ihmisiltä. Monet pitivät sitä järkevänä vetona.

– Noin se pitääkin olla. Somesta on välillä hyvää pitää taukoa ja varsinkin noilla suorituksilla ni on hyvä miettiä vähän mitä on tullut saavutettua. Toki some on aika paljon läsnä, mutta aina pikku breikki on hyvä, varsinkin kun somea ei tee työkseen. Aivan mahtava vuosi sulla ja toivotaan varovasti jopa vielä parempaa tulevaisuutta, kirjoitti yksi.

– Jees tsemppiä vaan ei tää some niin tärkee oo, viestitti eräs.

Kuva tästä.