Yhdyvalloissa todistettiin hiljattain poikkeuksellista hetkeä ennen nyrkkeilyn välisarjan ammattilaisottelua. Javier Torres -nimisen ottelijan ammattilaisdebyytti sai hämmentävän käänteen.

Torres ei ollut ilmeisesti lukenut sääntökirjaa, ennen kuin hän asteli kehään. Paidattomalle ottelijalle selvisi kehässä selvä totuus: Hänen on poistettava nännilävistyksensä, jotta ottelu voi alkaa.

Mies teki työtä käskettyä. Hän poisti lävistyksen, samalla kun ihmiset seurasivat hämmentyneenä tapahtunutta. Torresin ilmeen perusteella operaatio oli varsin kivulias.

– Tämä saattoi olla ensimmäinen kerta nyrkkeilyn historiassa: debytantti Javier Torresin ottelu Nicolas Tejadaa vastaan viivästyi Windhamissa, New Hampsiressa, kun hän joutui ottamaan hanskat pois ja ottamaan pois nännilävistyksensä, kirjoitti Boston Pro Boxing -tili Twitterissä.

Viivästys ei auttanut miestä itse ottelussa. Tejada voitti ottelun kaikin tuomariäänin. Hän on nyt voittanut kaikki neljä ammattilaisotteluaan.

Kuva tästä.

BostonBoxing

@BostonProBoxing
In what may have been a first in boxing history, pro debut Javier Torres delayed the start of his fight vs. Nicolas Tejada (3-0, 2 KO's) Wed in Windham, NH when he had to de-glove to remove his nipple piercing. @DanRafael1 @loudibella @TimBoxeo @BoxrecGrey @AlBernstein