Monet yleisurheilijat päivittelevät myös kisakauden jälkeen aktiivisesti treenitunnelmiaan sosiaalisessa mediassa. Kolmiloikkaaja Senni Salminen on kuitenkin pitänyt hiljaiseloa. Nyt nainen on astunut esiin.

Salminen kirjoitti tilanteestaan Instagramissa. Kaikki ei ole valitettavasti mennyt täysin suunnitelmien mukaan.

– Hieman tilannepäivitystä! Pari viime kuukautta ovat olleet harjoituksellisesti hieman erilaisia kuin normaalisti. Tekemistämme terveydentilatutkimuksista ilmeni löydöksiä, jotka ovat jo pitkään vaikuttaneet kehoni suorituskykyyn ja palautumiseen negatiivisesti, aloitti Salminen.

Salminen kertoi samalla, että hän on ilmeisesti jättämässä hallikauden väliin. Nyt katse on ensi kesässä.

– Treenaaminen on ollut nyt hyvin rauhallista, mutta kaikkea mielekästä ja kivaa on onneksi päässyt tekemään! Alustavasti katseet on käännetty jo kesäkauteen, jotta ehdimme maltillisesti rakentamaan kuntoa kohti uusia pitkiä hyppyjä. Uskon, että loppupeleissä tämä tulee olemaan vain positiivinen asia, käännekohta. Pienen hengähdystauon kautta toivon löytäväni uuden ilon ja otteen kaikkeen tekemiseen. Kiitos kaikille kanssaeläjille, pian taas mennään kaasu pohjassa, lupasi Salminen.

Salminen sai paljon tsemppiä yleisurheilupiireistä.

– Tsemppiä Senni ja varmasti fiksu ratkasu keskittyä kesään, kirjoitti seitsenottelija Maria Huntington.

– Fiksuja peliliikkeitä, sanoi puolestaan Wilma Murto.

Salmisen tulostaso jäi viime kesänä kauden 2021 tasosta. Hän onnistui kuitenkin hienosti EM-kisoissa ja oli finaalin seitsemäs.

Koko päivitys tästä.