Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen on toiminut urheilu-uransa jälkeen Ylellä lajin asiantuntijana. Nainen on nähty myös Petra Ollin kanssa pidetyssä Jatkoerä-ohjelmassa.

Mäkäräinen on ollut myös ladun varrella asiantuntijana lähetyksissä. Mäkäräinen teki kuitenkin Kontiolahden ampumahiihtoviesteissä uuden aluevaltauksen. Hän uskaltautui selostuskoppiin.

Aihetta oli juhlaa. Suomen miesten viestijoukkue oli kuudes. Naiset taas taistelivat seitsemänneksi. Se kelpasi Mäkäräiselle, joka kirjoitti asiasta Instagram Storiesissa.

– Mikä päivä Suomen ampumahiihtojoukkueelta tänään viesteissä! Ensimmäinen päivä asiantuntijana Yle Urheilulla Vielä elossa! fiilisteli Mäkäräinen.

Kontiolahdella on perjantaina välipäivä. Viikonloppuna urakoidaan kuitenkin vielä kunnolla. Lauantaina on sprinttikisat ja sunnuntaina takaa-ajokisat.

Mäkäräisellä on pitänyt kiirettä viime kuukausina. Hän voitti marraskuussa HMDS-aavikkojuoksun 100 kilometrin matkan Jordaniassa. Legenda vei siis nimiinsä yleisen sarjan eli voitti myös miehet.