Alppihiihtolegenda Lindsey Vonn päätti menestyksekkään urheilu-uransa vuonna 2019. Hän ehti voittaa muun muassa olympiakultaa, kaksi MM-kultaa sekä peräti 82 maailmancupin osakilpailua. Parempaan on pystynyt vain Ruotsin Ingemar Stenmark (86 voittoa).

Vonn oli juuri maailmancupissa erittäin kova. Hän vei kokonaiskilpailun mestaruuden neljä kertaa. Sen lisäksi nainen voitti syöksycupin kahdeksan kertaa, super-G:n cupin viidesti ja alppiyhdistetyn kolme kertaa.

Jenkkitähti on urheilu-uransa päätyttyä nähty esimerkiksi tv-juontajana. Hänestä on myös julkaistu elämäkertakirja Rise: My Story.

Vonn ei ole jättänyt kovaa harjoittelua uransa päätyttyä. Hän julkaisee Instagramissa ajoittain treenikuvia yli kahdelle miljoonalle seuraajalleen.

Nainen julkaisi hiljattain videon intensiivisestä treenistään. Se keräsi valtavasti kehuja.

– Vau, ihasteli yksi.

– Upeaa! Mahtava nainen, sai toinen sanotuksi.

Video tästä.