Annimari Korte täräytti torstaina oman uuden ennätyksensä 60 metrin aitajuoksussa. Korte kellotti kahdesti ajan 8,05 Helsingin liikuntamyllyssä.

Hän paransi reilut kaksi viikkoa sitten tekemäänsä ennätystään 0,01 sekunnilla. Naisen takareisi venähti kaksi viikkoa sitten. Nyt hän pystyi testaamaan onnistuneesti sen kuntoa.

– Venähdyksen jälkeen en uskaltanut juosta aitoja ennen kuin nyt maanantaina ja silloinkin oli sellainen fiilis, että uskaltaako juosta, Korte sanoi SUL:n tiedotteella.

Korte veti johtopäätöksensä torstain kisoista. Hän on valmis kilpailemaan sunnuntaina Tukholmassa.

– Kisa kertoi, että uskallan juosta, mutta juoksu oli vähän löysää, kun vasta tällä viikolla pääsin taas juoksemaan aitoja, Korte totesi.

Aivan kaikki ei Kortteella mennyt putkeen. Hän paljasti nimittäin Instagram Storiesissa saaneensa erikoista kohtelua, kun hän yritti kisapaikalle valmistautumaan.

– En muuten meinannut päästä sisään Liikuntamyllyyn tänään. Portilla sanottiin, että kun kilpailen vasta klo 17, niin vasta klo 17 pääsee sisään. Odottelin joltain lupaa mennä sitten sisään ja yritin selittää, että kilpailuihin tarvitsee myös venytellä, selvitti Korte huvittuneena.