Therese Johaug kertoi hiljattain faneilleen ilouutisia, kun hän paljasti olevansa raskaana. Nainen odottaa miehensä Nils Jakob Hoffin kanssa perheenlisäystä tälle vuodelle.

Norjassa ovat nyt kiihtyneet spekulaatiot Johaugin urheilu-urasta. Hän ei ole pitänyt aiemmin mahdottomana, että tekisi vielä paluun. Kiinnostava ajankohta olisi Trondheimin MM-kisat 2025. Nyt Johagilta on jälleen kysytty aiheesta.

– Kaikki kysyvät minulta siitä (paluusta), mutta minulla ei ole mitään vastauksia. Mitään ovia ei ole suljettu, mikään ovi ei ole auki. Tällä hetkellä olen lopettanut. Nautin elämästä eläkeläisenä. Odotan innolla, mitä on luvassa vuonna 2023. Sitten katsotaan, mitä tapahtuu, kommentoi Johaug VG-lehdelle.

– En sano ei, enkä sano kyllä, kuittasi Johaug vielä puheet paluusta.

Kiinnostaako hiihto? Liity Facebook-ryhmäämme Talviurheilun olohuone!

Norjassa on huomioitu, että raskaus vuonna 2023 sopii ajankohdaltaan mainiosti Trondheimin MM-kisojen paluuta ajatellen. Johaug voisi halutessaan repiä itsensä huippukuntoon vuodeksi 2025. Toinen norjalaislegenda Marit Björgen teki useita MM- ja olympiakultia tuoneen paluun ensimmäisen raskautensa jälkeen.

Johaugilta kysyttiin, mitä paluu vaatisi.

– En ole ajatellut paljon asiaa. Olen tällä hetkellä urani lopettanut urheilija. Emme tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. En halua sanoa kyllä tai ei millekään. Rakastan urheilua, elämääni elämää ja saavuttamiani saavutuksia. MM-kisat Trondheimissa ovat ehkä ainoa asia, joka pitää oven hieman, hieman raollaan, mutta tällä hetkellä olen lopettanut, avasi Johaug.