Annimari Korte on kertonut Instagram Storiesissa, että hän jätti väliin tämän viikon kisat ulkomailla. Nainen on kuitenkin päässyt palaamaan jo harjoittelun pariin.

Korte paljasti torstaina myös kohdanneensa itselleen erikoisen ongelman. Automatka treeneihin ei taittunut normaalisti Helsingissä alkaneiden tietöiden vuoksi. Ne tulevat tutuksi vielä monille suomalaisille lähikuukausina.

– 1,5 vuotta asunut ja treenannut samassa paikassa ja ekaa kertaa ikinä 10 min matkalla yli puolen tunnin ruuhkajono. Päässyt 500 m eteenpäin 20 minuutissa ja vielä reilu kilometri jäljellä. Yleensä saa körötellä vakionopeussäädin päällä koko matkan ilman että valot edes pysäyttää, päivitteli Korte.

Korte avasi toisessa postauksessa lisää asiaa. Hän suhtautui tilanteeseen hyvällä huumorilla.

– 55 minuuttia 8 km matkaan, josta 5 km moottoritietä. Näköjään uudet liikennejärjestelyt jatkuvat maaliskuulle asti. Onneksi viihdyn autossa tosi hyvin, aamujen paras hetki on mun mielestä autossa musiikin kuuntelu, sanaili Korte.

Suomalaisaiturit olivat toki tulevassa torstaina Tshekin Ostravassa. Lotta Harala kellotti ajat 8,09 ja 8,06 60 metrin aidoissa. Elmo Lakka teki miesten puolella samalla matkalla kellotukset 7,79 ja 7,77.