Hiihtotähti Aleksandr Bolshunov on juhlinut viikonloppuna ”omissa MM-kisoissaan” Venäjällä. Planicassa järjestettävät MM-kisat ovat toki kiinnostaneet myös Venäjällä – eivät tosin Bolshunovin mukaan häntä.

Venäläiset hiihtäjät eivät pääse tällä kaudella kilpailemaan kansainvälisissä kisoissa. Bolshunov väitti, että hän ei ole seurannut lainkaan MM-kisoja.

– Rehellisesti sanottuna en katso MM-kisoja. Toissapäivänä Juri (valmentaja, Borodavko) sai puhelun joltain toimittajalta koskien MM-kisojen yhdistelmämatkaa. Ei minua kiinnosta, kuka kilpaili ja miten. Ei kiinnosta. Täällä (Venäjällä) meillä on MM-kisat, tämä on päätapahtuma. Kuulen kyllä, kun Juri puhui asiasta, avautui Bolshunov Match TV:llä.

Lisää keskustelua hiihtolajeista Talviurheilun olohuoneessa.

Bolshunov ”sattui siis kuulemaan” yhdistelmämatkan tulokset. Häntä kiinnosti sitten antaa oma mielipiteensä. Norjan Simen Hegstad Krüger voitti ja Johannes Kläbo jäi kakkoseksi. Yhtäkkiä Bolshunov olikin täysin perillä MM-kisojen tapahtumista.

– Aamulla selvisi, että Krüger voitti eikä Kläbo. Se tarkoittaa, ettei Johannes voi voittaa kuutta MM-kultaa. Hyvästit sille, tylytti Bolshunov.

Bolshunov voitti itse lauantaina yhdistelmämatkan kisan Venäjällä. Hän kertoi puolustaneensa onnistuneesti kahden vuoden takaista MM-kultaansa samalta matkalta.