Yle kertoi hiljattain, että Suomen yleisurheilutähdet joutuvat maksamaan 400 euron omavastuuosuuden, jos he haluavat osallistua Pohjoismaiden mestaruuskisoihin toukokuun lopussa.

Asia on sapettanut urheilupiireissä. 100 metrin juoksun Suomen ennätysmies Samuli Samuelsson teki oman näkemyksensä selväksi.

– On se aika perseestä, että maksan siitä, että meillä olisi mahdollisuus päästä Euroopan mestaruuskisoihin. Suomen Urheiluliitto ei selkeästi näe, että PM-kisa olisi tärkeä meille. Liitto laittaa meidän viestijoukkueen jokaisen jäsenen maksamaan 400 euroa per naama. Olen todella pettynyt liiton toimintaan tässä tilanteessa, Samuelsson latasi Ylelle.

Suomen Urheiluliitto (SUL) tiedotti viime viikolla, että myös pikaviestijoukkue kilpailee Tanskassa. Samuli Samuelsson, Riku Illukka, Santeri Örn ja Oskari Lehtonen muodostavat joukkueen.

Samuelsson itse kertasi kuulumisiaan lauantaina Instagramissa. Leiri Espanjassa oli ohi. SE-mies kommentoi myös kohutapausta.

– Treenileiri Teneriffalla ohi ja paluu huomenna Suomeen. Olemme harjoitelleet täällä myös viestijuoksua ja avaammekin kautemme Pohjoismaisissa Mestaruuskisoissa Kööpenhaminassa 27.5 4x100m merkeissä, selvitti Samuelsson.

Päivitys tästä.