Moukarinheittäjä Krista Tervo ei ole monen muun suomalaisen yleisurheilijan tavoin tehnyt viime aikoina päivityksiä etelän lämmöstä. Tervo on nyt kirjoittanut tilanteestaan Instagramissa.

– Ollut tässä hieman vaikeampi jakso niin terveyden kuin muidenkin juttujen kanssa ja sen myötä myös somessa ollut vähän hiljaisempaa. Nää jutut kuitenki kuuluu elämään ja kaikesta selviää. Ei se määränpää vaan se matka, kirjoitti Tervo.

Tervo heitti viime vuonna uuden Suomen ennätyksen 74,40. Hän oli MM-kisojen 10:s ja EM-kisojen kahdeksas.

SE-naisella näytti olevan kaikki kunnossa vielä huhtikuun loppupuolella.

– Elämä hymyilee ja kisakausikin alkaa häämöttää edessä päin, nyt arki onkii lähinnä koostunu treeneistä. Mut kyllä onneks kerennyt kaikkee muutakin tehdä ja ainakin arvostaa kovan työn jälkeen kevyempii päivii ja kun voi ajatella taas ihan muita juttuja, niinhän se on että lihas kehittyy levossa, kirjoitti nainen tuolloin.

Koko päivitys tästä.