Nooralotta Neziri on tehnyt vähitellen paluuta kuntoon viimevuotisen kantapääleikkauksen jälkeen. Nezirin tuloskunto ei ymmärrettävästi ole vielä ollut lähellä naisen elämän parasta.

Neziri paineli keskiviikkona Jyväskylän Motonet GP:ssä ajan 13,17. Neziri aloitti kauden 23. toukokuuta. Tuolloin hän tykitti lupauksia herättäneen ajan 13,04. Trendi on sen jälkeen ollut hieman laskeva.

Porilaistähti päätti nyt kirjoittaa asiasta sosiaalisen median puolella.

– Hei tyypit!! Hyvästä kauden avauksesta huolimatta kausi ei oo jatkunut ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, aloitti Neziri.

– Leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen johdosta ja siitä seuranneen hyvin vajaan harjoituskauden jälkeen ei homma ookkaan ihan niin helppoa kuin yleensä. Myös jalassa ollut pieni vaiva häiritsi aiempia viikkoja, jonka johdosta myös stressitaso on ollut aika korkea. Nyt siis kuitenkin juoksin kivuitta, mikä oli äärimmäisen positiivista, selvitti Neziri.

Neziri paljasti, että tilanne on ollut viime ajat varsin vaikea.

– Kroppa on kuitenkin ollut viime viikot pihalla kuin lumiukko, kun oon yrittänyt saada muutamassa kuukaudessa kasaan kisakuntoa ja sitten yllättäen taas kisat itsessään on olleet keholla ”pieni” shokki. Eli juoksu ei tunnu tällä hetkellä kauhean helpolta tai ”omalta”.

Neziri kertoi laittavansa pian pienen stopin harjoitteluunsa. Tarkoitus on tietenkin tehdä paluu entistä ehompana.

– Nyt koitetaan tehdä vähän enemmän palauttavaa harjoittelua ja pian alkaa myös pieni harjoitusjakso, jonka kautta uskon, että tälle kaudelle vielä löydetään tilanteeseen nähden miellyttävä tulostaso!

Koko päivitys tästä.