Lotta Kemppinen vei voiton SFI:n mestaruuskilpailujen 200 metrillä Turussa. Hän painoi finaalissa ajan 23,73. Alkuerän tuulitulos oli 23,95.

Nea Mattila oli myös hyvässä vauhdissa. Hän kellotti finaalissa uuden ennätyksensä 23,95.

Kemppinen on keskittynyt viime aikoina sataselle. 60 metrin SE-nainen myönsi, että 200 metriä oli vielä haastava.

– On ollut aika paljon kisoja, enkä ole ehtinyt nopeuskestävyyttä harjoittelemaan. Ensimmäisessä juoksussa 150 metriä kulki, mutta viimeiset 50 metriä kanttasi. Toiseen juoksuun paikat niin sanotusti aukesivat ja se oli jo paljon parempi, Kemppinen sanoi SUL:n tiedotteella.

– 200 metriä on matka, joka vaatii juoksuja alle. Katsotaan, miten paljon saan niitä juostua, mutta tuo kisa jätti positiivisen mielen, Kemppinen totesi.

Kemppinen kertasi kisaansa vielä myöhemmin Instagramissa.

– Posit: Toka juoksu oli jo parempaan päin (aina kivempi, että 2.:lla parantaa eikä vaan hyydy), kiva saada pitkästä aikaa tähänkin lajiin startteja ja hyvää treeniä muutenkin, alkoi analyysi.

– Negat: 1. juoksu ei kulkenut ollenkaan loppuun, kun sen verran vähän vetoja (ja kakkosia) alla (oikeastaan vaan satasen kisat tässä lähiaikoina), en saanut oikein kisafiilistä tänään päälle vaan tuli tehtyä kaks treenijuoksua, parempaa hain, mutta ei tänään oikein irronnut, sanaili Kemppinen.

Päivitys tästä.