Urheilu-uransa tauolle laittanut Maria Huntington kertoo edelleen paljon elämästään sosiaalisessa mediassa.

Huntington päätti nyt vastata yhteen kysymykseen, joka tuntuu kiinnostavan naisen seuraajia. Kyse on Huntingtonin yliopisto-opintojen edistymisestä.

– Vastaan yhteen kysytyimpään kyssäriin: Miten mun yliopisto-opinnot menee? Alotin 2020 syksyllä yliopistossa opinnot, mutta en kertonut miten ne jatkui. No oikeestaan siks, koska ne ei jatkunut. Suoritin muutaman kurssin ja tajusin aika nopeesti etten ollut siellä itseni takia vaan sen takia et ”mun pitää käydä yliopisto”. Se ei vaan tuntunut omalta jutulta ja kaipasin jotain käytännönläheisempää koulutusta yrittäjyyttä tukemaan.

Huntington kertoi kolme vuotta sitten somessa aloittaneensa tietojärjestelmätieteiden opiskelun Jyväskylän yliopistossa.

– Syy miks en halunnut tästä puhua oli se, että en halunnut kannustaa ihmisiä siihen ettei kannata opiskella. Ehdottomasti kannattaa! Kaikille se tapa on kuitenkin erilainen ja mulle se oikea tapa löytyi ammattikorkeen puolelta sekä erilaisten muiden kurssien kautta. Oon oppinut myös älyttömästi podcastien ja kirjojen avulla, kirjoitti nainen nyt.

– Tärkeintä lopulta on se, että oppii uutta. Siltä musta tuntu tänään ekan koulupäivän jälkeen yrittäjyyden markkinointiopintojen parissa.

Päivitys tästä.