Kiekkolegenda Teemu Selänne ottaa ajoittain sosiaalisessa mediassa kantaa kiistanalaisiin asioihin. Hiljattain Selänne jakoi X-palvelussa (aiemmin Twitter) tennistähti Novak Djokovicia käsittelevän julkaisun.

– Rakastan tätä miestä, kirjoitti Selänne.

Avi Yemini -niminen kaveri oli jakanut kyseisen videon saatesanoilla ”historiankirjat eivät tule olemaan ystävällisiä Australialle sen vuoksi, mitä tyrannimainen hallintomme teki hänelle ”kansanterveyden vuoksi”.

Djokovic ei pelannut vuonna 2022 Australian avoimissa tai US Openissa viranomaisten rokotekäytäntöjen vuoksi. Serbipelaaja selitti videolla esimerkiksi periaatteitaan asian suhteen ja korosti, ettei ollut rokotevastainen, vaan kannatti vain vapautta.

Selänteen julkaisu jakoi mielipiteitä. Monet kehuivat, osa oli tyrmistyneitä.

– Vapaus valita, vapaus yleensä. Mikään ei ole tärkeämpää, heitti eräs.

– Ällöttävää, kuittasi toinen.

– Nyt Teemu pullo kiinni ja twitter kiinni, vinoili yksi.

Selänteen julkaisu tästä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Love this guy👏👏👏

Avi Yemini

@OzraeliAvi
Novak Djokovic is the GOAT on and off the court.

History will not be kind to Australia for what our tyrannical government did to him in the name of ‘public health’.